ZŠ A MŠ ŠKOLNÍ DĚČÍN

RYCHLÉ INFORMACE

+420 775 865 666

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ŠKOLNÍ 1544/5, DĚČÍN VI - PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

Školní jídelna v provozu

Od 18. 11. 2020 prezenční výuka pro žáky 1. a 2. ročníků

Od 18. 11. 2020 pokračuje distanční výuka pro žáky 3. - 9. ročníků

Návštěva Prahy

Projekt „ Překonáváme hranice, poznáváme se navzájem“ s partnerskou školou v Pirně - 2019

NOVINKY / AKTUALITY ZE ŠKOLY

PROHLÁŠENÍ O PŘÍSTUPNOSTI

ZŠ Školní 1544/5, Děčín VI, 405 02, příspěvková organizace se zavazuje ke zpřístupnění svých internetových stránek v souladu se zákonem č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, který provádí Směrnici Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/2102 ze dne 26. října 2016 o přístupnosti webových stránek a mobilních aplikací.

Prohlášení přístupnosti se vztahuje na následující internetové stránky:

Struktura informací

Struktura informací na stránkách byla vytvořena podle specifikace W3C HTML 5 a vizuálně naformátována kaskádovými styly (CSS 3) – vzhled stránek a jejich funkčnost jsou podřízeny možnostem handicapovaných uživatelů. Dodržení výše zmíněných norem by mělo zajistit správné zobrazení obsahu stránek ve většině používaných prohlížečů a na většině zobrazovacích zařízení.

Stav souladu

Uvedené internetové stránky jsou částečně v souladu s EN 301 549 V2 1.2 a standardem WCAG 2.1 z důvodu nedostatečně přístupného obsahu anebo výjimek uvedených níže.

Přístupnost obsahu

Na internetových stránkách jsou informace nabízeny i v podobě dokumentů formátu DOC, DOCX, XLS, XLSX a PDF, a to zejména z důvodů, že obsahují typografické prvky a formátování, které webový formát HTML nepodporuje, nebo jsou příliš velké, proto pak doporučujeme jejich stažení. Formáty DOC a PDF jsou také vhodnější pro tisk. K prohlížení těchto dokumentů je možné zdarma stáhnout Word Viewer a Acrobat Reader. V některých webových prohlížečích je integrována aplikace, jež slouží k prohlížení výše uvedených formátů dokumentů.
Redakční systém Joomla může při zpracování testu k „Prohlášení o přístupnosti“ vykazovat jisté chybové hlášky typu „Použití atributů ´alt´ na ´img´ elementech. Tyto informace o názvech obrázků bohužel není možno doplnit, jelikož je použita zakoupená šablona od externího tvůrce pro redakční systém Joomla.

Vypracování prohlášení o přístupnosti

• Prohlášení o přístupnosti bylo vypracováno dne 01.06.2020
  • Prohlášení o přístupnosti bylo revidováno dne 01.06.2020

Pro vypracování prohlášení byl použit zákon č. 99/2019 Sb. a metodický pokyn MVČR k tomuto zákonu, normy EN 301 549 V2 1.2 a mezinárodně uznávaný standard Web Content Accessibility Guidelines – WCAG 2.1.

ZŠ Školní 1544/5, Děčín VI, 405 02, příspěvková organizace má za cíl, aby jím spravované internetové stránky byly přístupné všem jejím uživatelům, a to na základě principů přístupnosti (vnímatelnost, ovladatelnost, srozumitelnost a stabilita). Kontakt je:

ZŠ Školní 1544/5, Děčín VI, 405 02, příspěvková organizace
telefon: +420 775 865 666

Postupy pro prosazování práva

V případě, že Vám nebyla poskytnuta odpověď, nebo poskytnutá odpověď je neadekvátní či neuspokojivá v souvislosti s Vaší žádostí či oznámením ohledně přístupnosti internetových stránek nebo webové aplikace, kontaktujte příslušný orgán pro prosazování práva:

Ministerstvo vnitra, odbor eGovernmentu
náměstí Hrdinů 1634/3, 140 21 Praha 4

Prohlášení provozovatele internetových stránek

Tyto internetové stránky provozuje ZŠ Školní 1544/5, Děčín VI, 405 02, příspěvková organizace. Internetové stránky využívají redakční systém Joomla. Trnto redakční systém se řadí k jedněm z nejpopulárnějších Open Source redakčních systémů (angl. zkratka CMS) vůbec. Je licencován pod GNU General Public License.

Správcem veškerého obsahu je ZŠ Školní 1544/5, Děčín VI, 405 02, příspěvková organizace. Veškeré osobní údaje návštěvníků internetových stránek, které jsou prostřednictvím těchto internetových stránek poskytovány, jsou spravovány výlučně správcem obsahu webu.

Provozovatel redakčního systému, jakožto zpracovatel osobních údajů tímto prohlašuje, že jsou osobní údaje zpracovávané v jí provozovaném redakčním systému dostatečně zabezpečeny proti ztrátě a úniku a zároveň prohlašuje, že neposkytuje žádné zpřístupněné osobní údaje třetím osobám.

• 270 Kč / 1 HODINA
    VELKÁ TĚLOCVIČNA

Využijte naší telocvičnu k basketbalu, florbalu, volejbalu a dalším sportům.
  • 250 Kč / 1 HODINA
    MALÁ TĚLOCVIČNA

Ideální pro sálovou kopanou, nacvičování sestav, jóga nebo zumbu...
  • 110 Kč / 1 HODINA
    BEACH VOLEJBAL

Naše venkovní hřiště přímo vybízí si zahrát plážový volejbal. Pojďte na beach...
  • 190 Kč / 1 HODINA
    NEBYTOVÝ PROSTOR

Nabízíme k pronájmu za velmi výhodných podmínek a cen nebytový prostor...
  • VYBAVENÍ TŘÍD

U nás najdete jen to nejmodernější vybavení, které potřebují žáci a učitelé k výuce. Vybavení tříd neustále zlepšujeme...

• OLYMPIÁDY ŠKOLY

Vědecké a sportovní zaměření dokazují naše výsledky nejen na Děčínsku. Matematická, biologická a další soutěže.

• SPORT NAŠICH ŽÁKŮ

Aktivně podporujeme sportovní aktivity našich žáků. K dispozici máme sportovní hřiště a dvě telocvičny.

PROJEKTY A GRANTY PODPOŘILI

demo